Благоевградският Портал за Имоти
Добави в любими
Начало Благоевград Забележителности Галерия Контакти
БГ EN
 

Хотел Езерец - гр. Благоевград

Visit Blagoevgrad
Хотел Езерец
Хотел Езерец
Хотел Езерец
Хотел Езерец
Хотел Езерец

Хотел Езерец

гр. Благоевград
кв. Ален Мак
бул. Пейо Яворов 2, Благоевград, България

Добре дошли в Хотел "ЕЗЕРЕЦ" – предпочитаното място за отдих, бизнес и туризъм. Уютната и изискана атмосфера както и професионалното обслужване са гаранция за пълноценен отдих и незабравими преживявания. Ще имате възможност да опитате несравними вина и прекрасни специалитети в основния ресторант на хотела, да се порадвате на слънцето край външния басейн, да се отпуснете в сауната или да поиграете тенис и да се насладите на една перфектна ваканция!

Цени: От 58 до 298 лв.

Telephone 073 886611
Mobile 0885 898008
Email hotel@ezeretz.com
Web www.ezeretz.com
MapEmail Виж на картата


Условия в стаята:
  • Самостоятелен санитарен възел
  • Сателитна телевизия
  • Климатик
  • Телефон
  • Минибар
  • Интернет
Условия в комплекса:
  • Ресторант
  • Рум сервиз
  • Бар
  • Конферентна зала
  • Басейн
  • Фитнес
  • Сауна
  • СПА
  • Паркинг
  • Барбекю
Хотел "ЕЗЕРЕЦ" Благоевград е редовен член на БХРА, НХМК и разполага с удостоверение за категоризация № 5172.
Хотел "ЕЗЕРЕЦ"Благоевград - гр. Благоевград e разположен е в близост до международен път Е 79 София - Кулата на територията на гр. Благоевград и отстои на на 5 мин. с кола от центъра на града, жп. гарата и автогарата. Хотелски комплекс "ЕЗЕРЕЦ" е идеална отправна точка до много туристически обекти като Рилски манастир, ски курорта Банско, старинния Мелник, Рупите и др. Разположението му, отличните условия за настаняване и делова работа го правят най - предпочитания хотел в региона, не само за индивидуални посещения, но и за организиране на семинари, конгреси и бизнес срещи.
Хотел “Езерец” Благоевград - гр. Благоевград предлага на своите гости настаняване в 46 чудесно обзаведени двойни стаи, 5 от които спални и 10 категория лукс, оборудвани с телевизор, климатик, телефон, мини бар, високоскоростна Интернет връзка, самостоятелни WS, душ и вана, топло и шумо изолация, денонощен Room - service и др.
Всички стаи са обзаведени със стилни и функционални мебели, интериорът е съобразен и с най - изтънчените вкусове, а самостоятелната баня и тоалетна, гарантират спокойствие и домашен уют.
В Хотел "Езерец" Благоевград ще се почувствате като у дома си.
Хотел “Езерец” Благоевград - гр. Благоевград предлага на своите гости настаняване в 4 чудесно обзаведени апартамента, 3 от които малки и 1 голям, оборудвани с телевизор, климатик, телефон, мини бар, високоскоростна Интернет връзка, самостоятелни WS, душ и вана, топло и шумо изолация, денонощен Room - service и др.
Всички апартаменти са обзаведени със стилни и функционални мебели, интериорът е съобразен и с най - изтънчените вкусове, а самостоятелната баня и тоалетна, гарантират спокойствие и домашен уют.
В Хотел "Езерец" Благоевград ще се почувствате като у дома си.
Хотел “Езерец”Благоевград  - гр. Благоевград е типичен бизнес хотел, който предлага удобства за провеждане на семинари, симпозиуми, курсове и фирмени мероприятия, презентации, бизнес срещи, приеми, изложения и модни ревюта и др. На разположение на гостите са две конферентни зали оборудвани с модерна озвучителна система, презентационна техника, високоскоростна интернет връзка и климатик. Основната зала е с площ 80 кв. м. и е с капацитет 100 седящи места. Панорамната зала е с площ 85 кв. м. и е с капацитет 110 седящи места.

Ресторантът на Хотел "Езерец" Благоевград разполага с две зали, тераса и лятна градина с барбекю. Основната зала е с 150 места, Панорамната зала с 110 места и Терасата - 90 места. Ресторантът е подходящ за провеждане на сватбени и семейни тържества, бизнес събирания, партита, коктейли, делови обяди и вечери, романтични срещи, организирани частни и бизнес-тържества и др. За чудесното настроение на гостите се грижи оркестър, а ценителите на кулинарното изкуство имат възможност да се насладят на вкусна национална кухня и прецизно подбрана колекция от най-добрите български вина.

Visit Blagoevgrad
 
Учреждения
Университети
Хотели
Квартири
Хотел-Апартаменти
Ресторанти
Магазини
Услуги
Забавления
Новини
Имоти в
Благоевград
  Търси
С подкрепата на BlagoevgradProperties.com