Благоевградският Портал за Имоти
Добави в любими
Начало Благоевград Забележителности Галерия Контакти
БГ EN
 

Магазин Adidas - гр. Благоевград

Visit Blagoevgrad
Adidas
Adidas
Adidas
Adidas
Adidas

Дрехи

гр. Благоевград
Идеален Център

ул."Тодор Александров"

Магазинът на adidas предлага на истинските ценители разнообразие от изключителни продуктови линии, включващи облекла, обувки и аксесоари.

Telephone
Mobile
Email
Web www.adidas.com


Магазинът на adidas предлага на истинските ценители разнообразие от изключителни продуктови линии, включващи облекла, обувки и аксесоари. Спортните стоки, които може да намерите тук са от двете най-популярни дивизии на световноизвестната марка - adidas Originals и adidas Women.


adidas Originals е част от дивизията adidas и представя истинското сливане на автентичния спортен стил с глобалния стрийт фешън. Originals черпи вдъхновение от историята и дава съвремена интерпретация на любими модели от миналото, разказвайки тяхната история. Продуктите от Originals са ясно разпознаваеми и се отличават с логото Trefoil, представено през 1972 г.


Марката отново разчита на почитателите на широкия асортимент стилни облекла и обувки. За разлика от кампаниите си от 70-те години не парадира с различните видове спорт, а заляга на универсалността на спортните облекла.

Celebrate Originality е мотото на adidas Originals за новият сезон и този призив се чете във всичките линии: Grun, Sounds of the City, Handbags for Feet, Original Games, Respect M.E., Coastal и др. Това са модели облекла, обувки и аксесоари, в които се заличава границата между спорт и стил.


Идеята на Ади Даслер, основателят на компанията, да осигури възможно най-добрата екипировка за всеки спортист в специфичната му дисциплина от години е реалност, а трите основни принципа при производството на продуктите с марката adidas: да бъдат възможно най-функционални, съобразно изискванията на спорта, да предпазват от травми и да бъдат максимално издръжливи, се превръщат в печеливша стратегия за компанията.

Visit Blagoevgrad
 
Учреждения
Университети
Хотели
Квартири
Хотел-Апартаменти
Ресторанти
Магазини
Услуги
Забавления
Новини
Имоти в
Благоевград
  Търси
С подкрепата на BlagoevgradProperties.com