Благоевградският Портал за Имоти
Добави в любими
Начало Благоевград Забележителности Галерия Контакти
БГ EN
 

Магазин Технополис - гр. Благоевград

Visit Blagoevgrad
Технополис
Технополис
Технополис
Технополис
Технополис

Хипермаркет

гр. Благоевград
Широк Център

бул."Свети Димитър Солунски" #5

ТЕХНОПОЛИС е верига специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT.

Telephone 073/82911
Mobile
Email
Web
MapEmail Виж на картата


На едно място са събрани уредите, които улесняват домакинската работа и ни пестят време и усилия – хладилници, печки, съдомиялни машини, кухненски уреди за вграждане, перални, сушилни, климатици, бойлери. Това са всички технологични постижения, които ни помагат в грижите за къщата и да поддържаме дома си чист, удобен и уютен.
В друг сектор се предлага огромно разнообразие от малки електроуреди – кафе машини, грилове, тостери, ютии, фритюрници, миксери, пасатори, микровълнови фурни, прахосмукачки и пр. Тук ще намерите още цялата гама уреди за грижа за тялото като сешоари, преси за коса, машинки за подстригване, епилатори и др.
В ТЕХНОПОЛИС има и огромно разнообразие от продукти от черната техника, компютърните и информационни технологии. В обширния сектор за телевизори, видео и аудио техника можете да изберете телевизор с най-разнообразни големини на екрана и функции от всички световни производители. Предлага се широка гама – от малки базови модели, до огромни екрани, в които са вградени последните технологични нововъведения. Тук ще намерите още домашно кино, DVD плейър, HI FI системи и други продукти за забавление и почивка у дома.
В хипермаркети ТЕХНОПОЛИС можете изцяло да оборудвате своя офис или дом. Изложени са всякакви конфигурации настолни компютри, лаптопи, различни модели монитори, огромно разнообразие от периферни компютърни устройства. Тук са събрани също принтери, копири, скенери, факсове, телефонни апарати, както и консумативи, и аксесоари. Освен за работа, се предлагат и продукти за развлечение през свободното време като игрови конзоли и игри за тях.
На комфортно и приятно пътуване ще се радвате ако изберете от широката гама автомобилни аудио и видео системи, говорители, усилватели, колони, CD и DVD плейъри, в ТЕХНОПОЛИС.

Visit Blagoevgrad
 
Учреждения
Университети
Хотели
Квартири
Хотел-Апартаменти
Ресторанти
Магазини
Услуги
Забавления
Новини
Имоти в
Благоевград
  Търси
С подкрепата на BlagoevgradProperties.com