Благоевградският Портал за Имоти
Добави в любими
Начало Благоевград Забележителности Галерия Контакти
БГ EN
 

Магазин ВИСОТА - гр. Благоевград

Visit Blagoevgrad
ВИСОТА
ВИСОТА
ВИСОТА
ВИСОТА
ВИСОТА

Мебели

гр. Благоевград
Идеален Център

ул."Менча Кърничева" #1Б

Фирма “ВИСОТА” е специализирана в производство на мебели за баня и вътрешно обзавеждане по индивидуални проекти.

Telephone 073/880185
Mobile
Email info@visota.com
Web www.visota.eu
MapEmail Виж на картата


ЕТ “Висота – Анжела Лазова“ – Благоевград е създадена през 1990г. Фирмата разполага със собствена производствена база, разположена на 11000 кв.м. Високото качество на продукцията се постига благодарение на съвременния машинен парк, носещ марката на световноизвестния производител на дървообработващи машини HOLZ HER и MARTIN – Германия, и STEMAS и VIET - Италия. Всички използвани в производството материали притежават нужните сертификати за международна стандартизация, екологично чисти са и са от водещи в този бранш фирми. 

Дизайнерите и проектантите на фирмата осигуряват богат избор от идеи и съвременни решения, гарантиращи пълната удовлетвореност на нашите клиенти. Естетиката и функционалността са нещата, с които е известна марката “Висота”.

След създаването си фирма ”Висота” незабавно се наложи на пазара, както благодарение на добрите си продукти по отношение на качество и изработка, така и поради усилията си в посока хармонизиране на естетичните линии на продуктите с най-модерните технологии, непрекъснато търсейки новаторски решения без, разбира се, да забравя функционалността, ергономичността и сигурността.
Visit Blagoevgrad
 
Учреждения
Университети
Хотели
Квартири
Хотел-Апартаменти
Ресторанти
Магазини
Услуги
Забавления
Новини
Имоти в
Благоевград
  Търси
С подкрепата на BlagoevgradProperties.com