Благоевградският Портал за Имоти
Добави в любими
Начало Благоевград Забележителности Галерия Контакти
БГ EN
 

Магазин Скарабей - гр. Благоевград

Visit Blagoevgrad
Скарабей
Скарабей
Скарабей
Скарабей
Скарабей

Бижутерия

гр. Благоевград
Идеален Център

Mall of Blagoevgrad

Скарабей е сред основните вносители на сребърни бижута от Италия, Тайланд и Турция.

Telephone
Mobile 0888/431226
Email
Web
MapEmail Виж на картата


В живота и работата Скарабей - 2001 съчетава постоянството и концентрацията на скарабея с любовта към изкуството и желанието за творчество. На клиентите си предлага не просто бижута, а ефикасни амулети за повече атрактивност и себеизява. И както бялото и сияйно сребро е символ на чистотата, така Скарабей - 2001 се отнася към партньорите си - с чисти помисли и честни постъпки.

Scarabaeus sacer (скарабей) е бръмбар, който често може да бъде видян да пълзи, бутайки зрънце между рогата си. Древните египтяни оприличили въртенето на зрънцето на движението на слънцето, а рогата на бръмбара на слънчевите лъчи. Всичко това било достатъчно, за да го обожествят и започнат да изрязват изображението му от камък. Скарабеите били носени като ефикасни амулети и символи на вечното завръщане. Същото тълкуване е познато и в Китай: скарабеят търкаля кълбото си, в което се ражда животът, плод на безкрайното му усилие и концентрация.

Скарабей - 2001 е представител на италианските марки NuoveGioie - бижута и часовници, Кriziа и Gai Mattiolo - часовници и Скарабей - сребърни бижута, изработени в Италия.
Visit Blagoevgrad
 
Учреждения
Университети
Хотели
Квартири
Хотел-Апартаменти
Ресторанти
Магазини
Услуги
Забавления
Новини
Имоти в
Благоевград
  Търси
С подкрепата на BlagoevgradProperties.com